Tuesday, December 6, 2011

GAMBAR KERETA BERHARGA JUTAAN RINGGIT MUSNAH DALAM TEMPOH 60 SAAT.


http://4.bp.blogspot.com/-m1twRo1w8L8/Tty6mUcAm-I/AAAAAAAAD84/YxvPOeUpLY4/s400/pb-111204-crash4-cannon.photoblog900.jpg

http://msnbcmedia.msn.com/j/MSNBC/Components/Photo/_new/pb-111205-ferrari-da-02.photoblog900.jpg

http://msnbcmedia.msn.com/j/MSNBC/Components/Photo/_new/pb-111204-crash-cannon.photoblog900.jpg

Polis menjalankan siasatan atas kemalangan tersebut

Peminat sukan pemotoran di Jepun bersiar-siar dengan kereta mewah namun berakhir di lebuh raya dengan harga yang sangat mahal. Kemalangan tersebut merosakkan lapan Ferrari, Lamborghini dan dua Mercedes yang mungkin bernilai lebih daripada 1 juta dollar nilainya .

Polis berkata mereka percaya kemalangan Ahad lalu berlaku apabila pemandu Ferrari yang cuba untuk menukar lorong dan melanggar pembahagi jalan. Beliau berputar di seluruh lebuh raya , dan kereta lain berlanggar pada masa yang sama cuba untuk mengelakkan perlanggaran keretanya.

Video kemalangan yang disiarkan oleh NTV, satu rangkaian nasional yang utama, menunjukkan beberapa perlanggaran, Ferrari merah terang bersepah di lebuh raya.

Tiada siapa yang cedera parah, tetapi polis di wilayah Yamaguchi berkata 10 orang telah dirawat untuk lebam-lebam dan luka. Polis berkata 14 kereta yang terlibat sama sekali.

Mitsuyoshi Isejima jurucakap polis trafik yang dikenali sebagai acara "perhimpunan narcissists," menurut kepada Bloomberg. Beliau berkata pemandu yang berusia antara 37 dan 60 tahun.
sumber

No comments:

Post a Comment

kekoh sokmo

Related Posts with Thumbnails