Saturday, September 10, 2011

Ketua Parti Keadilan Rakyat (PKR) Cabang Padang Rengas DICULIK !!!


DI SINI...mangsa diculik di depan rumahnya di Padang Rengas.
DI SINI...mangsa diculik di depan rumahnya di Padang Rengas.

KUALA KANGSAR: “Saya tak berani bantu suami selepas melihat seorang daripada penjenayah itu memiliki pistol,” kata Noraini Abdullah, isteri kepada Alias Zenon, 73, yang diculik sekumpulan enam lelaki di rumahnya di Batu 16, Padang Rengas, di sini, semalam.

Kejadian berlaku jam 1 tengah hari di hadapan rumah mangsa, seorang ahli perniagaan yang juga Ketua Parti Keadilan Rakyat (PKR) Cabang Padang Rengas ketika dia pulang makan tengah hari.


“Saya sedang memasak di dapur apabila menyedari kelibat seseorang di luar rumah. Saya tidak dapat melihat dengan jelas kerana hujan lebat ketika itu.“Saya keluar dan melihat kereta suami berada dalam garaj. Ketika itu saya dapati dua lelaki tidak dikenali berada di dalam keretanya menyebabkan saya berasa tidak sedap hati,” katanya yang enggan gambarnya dirakamkan.


Noraini berkata, dia sempat melihat suaminya keluar dari kenderaan dan ketika itulah seorang daripada lelaki terbabit menarik mangsa ke tempat duduk belakang sebelum melarikan dia dan kereta Mercedes miliknya.

No comments:

Post a Comment

kekoh sokmo

Related Posts with Thumbnails