Sunday, September 25, 2011

Najib-Rosmah Naik Bas Tapi Hampeh!! ,


PERTAMA KALI NAIK BAS ... Perdana Menteri Datuk Seri Najib Tun Razak diiringi isteri Datin Seri Rosmah Mansor menaiki bas sempena lawatan sehari beliau ke Perak di sini, Sabtu. Turut hadir Menteri Besar Perak Datuk Zambry Abd Kadir (kanan) dan isteri Datin Seri Sharifah Zulkifli (kiri) .

Gambar ini dirakamkan ketika Najib dalam perjalanan dari pekan Tanjung Tualang ke Sekolah Kebangsaan Changkat Tin bagi menghadiri majlis perkahwinan iaitu Anggota Dewan Undangan Negeri (ADUN) Tualang Sekah, Nolee Ashilin Mohd Radzi dan pasangannya Ahmad Fariz Hassan. --foto

BERNAMA

Berita melaporkan Najib-Rosmah menaiki bas dalam lawatannya ke Perak. Gambaran dalam kepala tentu bas yang dinaiki oleh rakyat biasa atau pun bas yang lebih baik sedikit. Kalau bas seperti di atas tak perlulah bising-bising. Nak memperbodohkan rakyat patut-patutlah.

Bagaimana dapat merasai kesusahan rakyat, kalau begini basnya. Rakyat biasa sampai mati pun tentu tak dapat merasainya. Sepatutnya pemimpinlah merasai bas rakyat!! Hampeh!!!

No comments:

Post a Comment

kekoh sokmo

Related Posts with Thumbnails